Nyheter och tips

Trailer: Green Hornet

tisdag 22 juni, kl 18:23 av 5 kommentarer

Trailern till nya filmen om pulp-hjälten Green Hornet har släppts. Jag är riktigt sugen på åtminstone en av de Green Hornet-samlingar som Dynamite ger ut i höst, nämligen Matt Wagners Green Hornet Year One. Filmen blir jag å andra sidan inte sugen på alls. Inget pepp direkt efter att ha sett trailern. Men om jag känner för riktigt hjärndöd underhållning kanske den passar 🙂 Premiär blir det i januari 2011.

Kommentarer

 1. Anders Lundgren says:

  Nej, nej och åter nej! Det är inte på det här sättet man ska behandla pulphjältarna. Green Hornet som dessutom hör till de coolare genom sitt släktskap med The Lone Ranger. Seth Rogen borde ha fått en ”restraining order” och hållits borta från filmen. Hans flåshurtiga stil må passa i ”Knocked Up” och andra komedier, ser dock inte frivilligt dylika rullar, men som arvtagare till den gröna masken passar han inte. Det här känns som att man tar ett steg tillbaka från den sortens seriefilmer vi kunnat glädjas åt på senare år, där förlagorna behandlas med respekt, till den tid där man trodde sig behöva anpassa materialet för en ny istället för den redan existerande månghövdade publiken. ”In 3D” var den slutgiltiga förolämpningen. Jag lär lyssna på mina gamla radioprogram med Green Hornet en vända till hellre än kolla in det här.

 2. Jens says:

  Äsch, tagga ner. Den verkar ju vara underhållande iaf, man behöver inte ta allt så seriöst. Sen har ju faktiskt Michel Gondry regisserat denna film, så den lär ju åtminstone vara rätt snygg. Intressant att se han tackla action på riktigt också.

 3. […] någon form av band till denna pulphjälte och man undrar ju vad de nu tänker om trailern. Så som Rikard på Shazam.se sa, kanske den är perfekt för de som letar efter hjärndöd underhållning. Mycket sprängande […]

 4. Anders Lundgren says:

  @Jens: Tagga ner och tagga ner, jag är bara väldigt trött på att se folk schabbla bort chansen när de kan återintroducera häftiga typer för den stora publiken. Att Michel Gondry regisserar är förstås ett plus, men trailern kändes ungefär som när Howard Chaykin stack ett par Uzis i händerna på The Shadow under 80-talet: ett onödigt sätt att samtidskompromissa en figur som redan har en stark identitet. Laga ej det som icke trasigt är!

 5. […] har Dynamite storsatsat på karaktären med anledning av Green Hornet-filmen som iofs verkar rätt usel. Kevin Smith (Clerks och diverse serier) står för huvudtiteln Green Hornet. Utöver den finns […]

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...