Allmänt

De 5 mest kommenterade inläggen

onsdag 14 juli, kl 16:56 av 4 kommentarer

Bakom den torra rubriken döljer sig intressantare saker i form av vilka inlägg som engagerat Shazams läsare och redaktion mest. Nedan är de fem inlägg som fått flest kommentarer. Notera att vi har räknat både pingbacks och twitteromnämnanden.

Serierea på Bokus av Johan, publicerat den 30 juni 2010: 50 kommentarer. Läsare och delar av redaktionen gick i spinn med snålvattnet rinnande ur mungiporna efter att Johan skrivit om låga priser på serier hos Bokus, något som sedermera visade sig bero på ett prissättningsfel i likhet med det Amazon drabbades av tidigare i år. Tips, skryt och suckar har dominerat bland kommentarerna. De som gjorde ett klipp bör sända en tacksamhetens tanke till Johan.

Den 21:e Fantomens död, del 1: En vilsen vålnad av Rikard, publicerat den 20 januari 2010: 24 kommentarer. Första delen (och hittills enda) i Rikards version av den 21:e Fantomens frånfälle fick både ris och ros. Det är tydligt att Fantomen fortfarande är en av de seriefigurer som engagerar mest i Sverige.

Spider-Man: Crime and Punisher av Henrik Ö, publicerat den 24 oktober 2009: 20 kommentarer. Henriks recension av Spindelmannens 😉 retcon visade att även Spindelmannen engagerar och uppenbarligen gillas det av fansen när kreatörerna är trogen karaktärens grunder.

20 minuter gratis Avatar på torsdag fredag av Redaktionen, publicerat den 18 augusti 2009: 20 kommentarer. Det visade sig att Avatar engagerade läsarna mer än de flesta serieinlägg. James Camerons efterlängtade film blev också en megasuccé.

Redaktionens prenumerationslistor av Henrik Ö, publicerat den 17 november 2009: 17 kommentarer. Vilka tidningar som redaktionsmedlemmarna prenumerarade på alt. skulle/börja sluta prenumerera på fick en hel del kommentarer. Kanske dags för en ny lista?

Redaktionen vill här passa på att tacka för alla kommentarer vi fått. Kommentarer är en självklar motivationshöjare och att interagera med er läsare är alltid kul.

Kommentarer

 1. Jonas says:

  Yes, kommentarerna och engagemanget från läsarna är helt klart en av de roligare sakerna med att köra Shazam. Mera mera!

 2. Henrik Ö says:

  Precis! Kommentera mera. Vi tar gärna emot tips och tankar om vad vi ska skriva om.

 3. spacemonkey says:

  Mitt förslag är lite sent nu men kanske något att tänka på i framtiden. Satt och tittade på VM finalen och i halvleksvilan surfade jag in på Shazam och då slog det mig. Jag saknade någon typ av artikel, recension eller likande av fotbollsserier. Använd evenemang ute i världen och koppla dem till serier om/när ni har möjlighet. I mitt exempel kanske det föll pga att det inte finns någon i redaktionen med kombinationen av fotboll och serier som intresseområde.

 4. Dennis says:

  Helt klart läge för en uppdatering av skribenternas prenumerationslistor.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...