Nyheter och tips

Tisdagslänkar

tisdag 13 juli, kl 08:00 av 2 kommentarer
  • Bloggrannarna på Bokus har seriespecial den här veckan, fem serier kommer analyseras på djupet och ett bokpaket om åtta serier (allt svenskt) lottas ut. Flera av serierna har redan recenserats här på Shazam.se (t ex Hetero i Hägersten, Jag är ditt fan in i döden och Husfrid) – häng med på Bokusbloggen och jämför deras recensioner med våra vetja!
  • Nomineringarna till Harvey Awards (det största amerikanska seriepriset vid sidan av Eisners) offentliggjordes idag, vilken man bl a kan läsa om på Newsarama. Vi noterar bl a att Shazam-favoriten Jeff Lemire inhöstat två nomineringar, och att Beasts of Burden är nominerad i Bästa miniserie-kategorin.
  • Lååång intervju på comicbookresources med Marvel-redaktörerna Tom Brevoort och Axel Alonso. Den ger kul insikter i hur redaktörer på ett genomkommersiellt men ändå kreativt serieförlag tänker, och bjuder också på lite intressanta förhandsgluttar – eller vad sägs om Deadpool signerad Peter Bagge?

Kommentarer

  1. Jonas says:

    PS. Vissa i Shazam-redaktionen har svårt att se storheten hos Jeff Lemire. DS.

  2. Henrik Ö says:

    Hehe, fair enough. Shazam är ett kollektiv ibland och ibland en samling individer.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...