Allmänt

Chaaarge!

tisdag 14 december, kl 17:33 av 2 kommentarer

galactus_rides
Via GogDog.

Kommentarer

 1. Henrik Ö says:

  Galactus hungrar… efter hundkex!

 2. Anonymous says:

  I den lilla småstaden Hässleholm finns en lovligt galen och äcklig kommunaltjänsteman som heter Assar!

  En vacker och solig dag i Hässleholm så plötsligt hör man i centrum ett fruktansvärt vrål som låter som när en JAS-39 havererar på 150 meters höjd. Allt folket vänder sig om och får då se Assar komma springande naken och vråla som en mongolid stucken gris – han springer fort längst Järnvägsgatan ner till stationen, under armen har han en hel trave saxofoner. Assar kommer fram till stationen och börja vråla och hoppa upp och ner som en galen vrålapa, varpå han börjar kasta saxofoner och bajs omkring sig. Han kastar bajs och saxofoner på bussarna och på tågen vid Hässleholms centralstation och vrålar obsena saker och Nazisthälsningar på dålig Tyska osv.

  Den sista saxofonen sätter Assar i sin egen rumpa och fiser så hårt i saxofonen så det låter som ett flyglarm över Hässleholm och kvinnor och barn springer ner i skyddsrummen. Assar springer in på stationens restaurang, han vrålar och hoppar upp och ner och skriker obscena saker om furries och om hur mycket han hatar furries. Vid ett bord sitter några furries och tecknar, en av furrisarna reser sig upp och går fram och ger Assar en fet smäll. Assar börjar böla och springer bort till andra änden av restaurangen där en barnfamilj sitter och äter, han gör obscena saker med sin penis mot barnfamiljen, samtidigt som han hoppar upp och ner och gör Hitlerhälsning. Sen tar han blomorna på bordet, kastar upp blommorna och vattnet i lampan så det blir kortslutning i lampan, sen tar Assar och stoppar sin kuk i vasen och kissar i vasen och ger den till mamman i barnfamiljen.

  Där efter hoppar Assar upp på bordet, sätter sig på huk och klämmer ut en bajskorv på duken. Restaurangbiträdet ringer nu polisen och polisen kommer med fullt pådrag, 5 poliser stormar in på stationen i Hässleholm och Assar tar sin bajskorv ch kastar den i ansiktet på polisen, sen vrålar han som en brunstig älgtjur och springer ut från stationen. När han kommer ut så kommer det ett gäng rävar där, de ser hur illa Assar bär sig åt och rävarna börjar jaga Assar. De jagar honom längst Järnvägsgatan och Tredje Avenyen och får tag i honom vid Grönängsplan. Rävarna ger Assar så mycket stryk så han ligger blodig på marken och bölar, de unga rävarna är skitförbannade och överöser Assar med sparkar och stampar hårt på honom. En av rävarna slår honom flera gånger i huvet med ett bassballträ tills Assars huvud spricker och hans hjärna rinner ut. Då tar en annan räv fram en kniv och skär halsen av Assar så blodet rinner på trotoarn och ner i rännstenen. Sen tar ett par andra rävar fram sina knivar också och tillsammans så hjälps de åt att flå huden av Assar.

  De tar Assars hud med sig till rävarnas lyxhotel i den nya Vulpina stadsdelen och av Assars hud så gör de en dörrmatta som ligger i entrén på rävarnas lyxhottel så att alla rävar som besöker hotellet tassar på dörrmattan som de gjorde av Assar.

  Slutet gott! Murr! =^.^=

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...