Film /Nyheter och tips

Superman Classic

torsdag 10 februari, kl 12:22 av 4 kommentarer

Jag hittade denna lilla präla till animation nu på morgonen. Filmen är gjord av Rob Platt, animatör hos Disney som jobbat med bland annat Pocahontas och Ringaren i Notre Dame. Här har han tagit sig an Superman och gjort en en-minuts-film som verkligen andas Golden Age och inte minst de gamla animerade Superman-kortfilmerna från 40-talet av Fleischer Studios. Kolla här och se vad ni tycker om resultatet. Jag vet inte vad ni tycker men jag blir i alla fall väldigt sugen på att se mer.

Kommentarer

 1. obin_gam says:

  bevis på att handtecknat filmer är SÅ MYCKET snyggare än datorgenererat tecknat.

 2. Tengil says:

  Skycaptain and the World of Tomorrow.

 3. Henrik Ö says:

  Mer. Nu.
  Har du f ö sett den animerade versionen av Darwyn Cookes The New Frontier? Skulle du nog oxå gilla.

 4. […] Robb Pratt? Animatören som på sin fritid slängde ihop en fantastisk animerad Superman-kortfilm, Superman Classic, där Superman ställdes mot en jätterobot i sann Fleischer-anda. Nu är har karln gjort en ny […]

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...