Nyheter och tips

Stöd Tivoli!

fredag 10 juni, kl 20:44 av 1 kommentar

tivoli-4-2011Sedan det stått klart att barnserietidningen Tivoli, utgiven av Positiv förlag, ska läggas ner eftersom tidningen försvinner ur de butiker, framförallt ICA där den funnits har flera bloggar men även DN och SvD skrivit om det. Anledningen till att den försvinner från butiker vet jag inte. Trist iaf då Tivoli var en välkommen satsning på att bredda barnserierna i Sverige där Egmont totalt dominerar och ärligt talat utöver Bamse ger ut en hel del skit där leksaken verkar vara lika viktig som innehållet. Bland de som gjort serier åt Tivoli finns Annika Giannini, Johan Wanloo, Josefin Svenske och Sara Olausson. Men hoppet lever. Det har startats ett Facebook-evenemang för att värva prenumeranter, Tivoli behöver nämligen 1500 nya prenumeranter för en nystart. På hemsidan kan du teckna dig för 6 eller 12 nummer för 210 respektive 380 kr. Hittills har 862 nya prenumeranter, däribland undertecknad, registrerat sig. Gör det  här du också!

Kommentarer

  1. Jonas says:

    Bra initiativ!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...