Film

The Pepp Rises

tisdag 17 juli, kl 21:23 av 6 kommentarer

dark-knight-rises-posterHittade den här suveräna affischen på Karl Johnssons blogg Sagor från Kalle. Toksnygg. Dessutom såg jag trailern förra veckan på bio. Den är monumental. Jag tror på en värdig avslutning på en suverän trilogi. 25 juli är det äntligen dags. En trailer finns efter hoppet.

Kommentarer

 1. Jonas says:

  Jag håller tummarna skithårt för att Batman dör i slutet.

 2. Lars Krantz says:

  Dom två tidigare filmerna var riktigt bra. Jag tror att den här håller vad den lovar också. Vore katastrof om den blev kass

 3. Saito says:

  ”Jag håller tummarna skithårt för att Batman dör i slutet.”

  Varför?

 4. Anders L says:

  @ Saito: En av mina kompisar hävdar att han alltid höjer betyget ett snäpp när filmer slutar sorgligt. Kanske är det ett likartat betygssystem Jonas tillämpar här? Varför skulle man annars önska livet av ”The Ultimate Man”?

 5. Jonas says:

  Tycker det känns som det i stort sett enda värdiga slutet. Bruce Wayne offrar sig själv för att rädda Gotham City, och lämnar därmed över manteln till någon annan som kan axla rollen som Batman. För mig är Batman mer av en symbol än en maskerad superhjälte, så en självuppoffring skulle passa perfekt i min bok.

 6. Saito says:

  Anders & Jonas:

  Mmm, det skulle kunna funka.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...