Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag

lördag 8 juni, kl 23:13 av 0 kommentarer

Efter en dag full av rojalistisk yra är det dags att samla sig och presentera mina kandidater till veckans omslag. Dessa sköna alster kommer från Vertigo, Dynamite och Marvel.

ACv3n1-covers-1-c63e7

Astro City #1

Inget att tveka på! Astro City är tillbaka igen!! Kurt Busiek och Brent Andersons hyllade och mångfaldigt prisbelönta superhjältesaga återkommer nu i Vertigos regi med ett förväntansfullt och spännande omslag målat av Alex Ross. Efter att ha sett detta och läst Henriks moderna klassiker-inlägg om Astro City är jag upp över öronen sugen på mera.

FAIRES-Cv16-77fb2

Fairest #16

Adam Hughes levererar återigen ett fantastiskt omslag till nya numret av Fairest från Vertigo. Färgerna, rörelsen och detaljrikedomen är makalösa.

BlackBat002-Cov-Lee_79eee

The Black Bat #2

Jae Lee visar vilken otrolig mästare han är genom att med små medel skapa en mörk och hotfull stämning i detta porträtt av Black Bat.

LRv2-15-cov-Francavilla_e5945

The Lone Ranger #15

Vad vore ett Veckans omslag från Shazam utan minst ett Francesco Francavilla-alster? Inte mycket! Titta och njut.

FEARDEFEND2013005_DC11_LR_05795

Fearless Defenders #5

Mark Brooks experiment med Marvels kvinnliga hjältar som actionfigurer, klippdockor eller som här deltagare i TV-spelet Street Fighter är roliga och påhittiga. Min favorit är dock variantomslaget av samma nummer av Amanda Connor som är en hyllning till ”The Women of Marvel” och som helt enkelt på ett skönt och behagligt sätt fångar superhjältekänslan.

FEARDEFEND2013005_DC21_LR_086ac

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...