Nyheter och tips

Nyheter: Doctor Strange på filmduken?

onsdag 26 juni, kl 20:52 av 2 kommentarer

Stephen_Strange_(Earth-616)_from_New_Avengers_Vol_2_34Marvel Studios har spikat ett tredje premiärdatum (8 juli 2016) för en än så länge icke namngiven film. Ryktena på nätet talar för att åtminstone en av dessa filmer kommer att ha Marvel Sorcerer Supreme i huvudrollen och det spekuleras i att Marvel kommer att avslöja namn och detaljer kring detta i och med kommande Comi-Con Intetnational nu i juli. Men vad tycker ni kära Shazam-läsare? Får tanken på en Doctor Strange-film det att vattnas i munnen på er? Eller vill ni hellre se någon annan av Marvels karaktärer eller team ta språnget över till filmduken? I så vilken/vilka?

Personligen så känner jag mig försiktigt optimistisk angående tanken på Doctor Strange-rulle och det kan väldigt lätt bli årets kalonrulle om manus och regi inte sköts med rätt känsla. Titta bara på vad som blev resultat när Doctor Strange blev TV-film 1978! Men det kan också bli riktigt bra, det visade man 2007 när släppte en animerad version av Doctor Strange.

 

Kommentarer

 1. Anders Lundgren says:

  Jag är extremt sugen på en Dr Strangefilm!

  Visst är det en figur som kan vara svår att få till, men Marvel verkar vara redo att ta sig an personer ur sitt stora galleri som inte nödvändigtvis är allmän kännedom. Andelen människor som känner till en figur som Spider-Man är avgjort större än de som diggar Rocket Raccon för att ta en udda hjälte som är med i en kommande film. Doktorns hjälteresa liknar rätt mycket den vi redan sett Tony Stark göra, så där kan man säkert dra en del paralleller för att publiken i gemen inte ska känna sig helt borttappade. By the hoary hoards of Hoggoth!

 2. Andreas Mars says:

  Absolut tummen upp för en Dr Strange-film.
  Jag hoppas att vi kan få en bra Fantastic Four-följetong med Namor, Skruller, Inhumans. Bara Inhumans är ju en fantastisk såpopera som jag skulle betala mycket för att se.
  Sedan behövs det en bra variant av Dr Doom och inte skräpet från Fox 🙂

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...