Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag

lördag 27 juli, kl 23:44 av 6 kommentarer

Presenterade stolt för några veckor sedan att min sommars tema skulle bli digitala serier och icke-Marvel. Fem recensioner var av två digitala och resten Marvel i pappersform är ett skralt facit än så länge men sommaren är inte slut än. 🙂

Tänker göra ett allvarligt försök och plöja hyllade Images-serier (Fatale, Manhattan Projects och Saga) samt läsa Bandette från digitala Monkeybrain och låta Marvel ligga på hyllan…lite. 😉

Nåja, här kommer mina fem favoriter i omslagsväg från veckans som har gått. Mycket nöje!

FLS-Cv22-ds-459b6

Flash #22

Fart och fläkt…nej, förlåt. Superfart och mycket rött och gult. Francis Manapul använder små medel för att vi inte ska missa vems omslag det gäller.

Wolverine_and_the_X-Men_Vol_1_33

Wolverine and The X-Men #33

Nick Bradshaws omslag till Wolverine och hans X-Men är fullt av detaljer, spänning och äventyr. ”Man skall inte leka med maten”.

Young-Avengers_8

Young Avengers #8

Jamie McKelvie visar våra unga hjältar utspridda över flera olika verkligheter som penseldrag. Vissa förändras marginellt men Ms. Chavez gestalt i förgrunden ändras hela tiden. Jag älskar alternativa verkligheter.

Mind-MGMT_13

Mind MGMT #13

Matt Kindts serie om superhemliga organisationen Mind Management är tydligen så bra att den snart ska bli film producerad av ingen mindre än Ridley Scott. Lönnmördare på Visteria Lane annonserar i Vi i villa.

Hawkeye_Annual_1

Hawkeye Annual #1

Min favorit kommer från Javier Pulido. Madame Masque har en gås oplockad med Kate Bishop (inte Hawkguy, seriously Bro!). Leder tankarna till Bergmans Fanny och Alexander eller Kubricks Eyes Wide Shut. Suggestivt och obehagligt snyggt.

 

 

Kommentarer

 1. Thomas Fels says:

  Gillar de här omslagskavalkaderna! I den här omgången tycker jag att Flash är klart bäst, med Wolverine and The X-Men som god tvåa. Övriga känns mest medelbra. Mind MGMT är i och för sig lite småtrevligt. Apropå alternativa verkligheter, så tycker jag bara att de funkar bra när de används sparsamt. Annars blir de ju inte särskilt alternativa.

 2. Thomas Fels says:

  Måste bara lägga till att på Flash framsida bidrar logon extra mycket till helhetsintrycket.

 3. Andreas Mars says:

  Vad kul att du gillar det. 🙂
  Min favoritserie med alternativa världar är Captain Britain. Hela grejen med att det finns en Captain för varje verklighet och att de samlas i Otherworld är så nära en nördgasm jag kan komma när det gäller den genren.

 4. Henke says:

  Vad tycker ni om All New X-Men då? Jag har varit rätt trött på superhjälteserier ett bra tag nu men har haft väldigt kul med All New X-Men och Hawkeye den senaste tiden. Men det är alldeles för lätt att överdosera på superhjälteserier och jag klarar bara små doser. Då är ju Hawkeye perfekt!

 5. Andreas Mars says:

  Hawkeye är perfekt och även Young Avengers.
  New Avengers är också trevlig men jag har inte läst All-New X-Men tyvärr. Får lämna över stafettpinnen till någon som har läst den 🙂

 6. Andreas Mars says:

  Glömde Daredevil. Sorry 🙂

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...