Nyheter och tips

Trailer: Battling Boy

torsdag 8 augusti, kl 00:35 av 2 kommentarer

En av de mest försenade serierna släpps äntligen i höst. Jepp, Paul Popes Battling Boy har varit på väg ett tag och i oktober är det dags. Redan nu finns prequeln The Death of Haggard West att beställa, en 32-sidig aptitretare, en recension kommer här på Shazam under nästa vecka. Hos Boing Boing finns utöver trailern även en förhandstitt som är längre än de jag sett tidigare. Å ja, det ser väldigt snyggt ut. Paul Pope är en rockstjärna bland serietecknare och Battling Boy är synnerligen efterlängtad. Jag har bara vilat ögonen på Batman Year 100 och hans bidrag till Wednesday Comics, Heavy Liquid tröttnade jag på en bit in, men jag har höga förväntningar på Battling Boy. Däremot läste jag en grej som var riktigt trist som jag missat, Paul Pope hade tydligen planer på att återuppliva Kamandi tillsammans med Brian Azzarello men DC gillade inte upplägget med en serie som vände sig till yngre läsare eftersom de gjorde serier för 45-åringar, mer på Robot 6.

Kommentarer

  1. […] skrev lite om Battling Boy och The Death of Haggard West häromveckan men jag hade fel på en punkt. The Death of Haggard West […]

  2. […] för annars skulle det kunna framstå som oseriöst att jag recenserade den. Jag skrev en liten nyhet om serien för ett tag sedan med diverse länkar inbakade. Battling Boy handlar iaf om staden […]

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...