Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 4

söndag 26 januari, kl 22:28 av 1 kommentar

Efter en synnerligen kall men givande musikalisk helg i nordvästra Skånes hörn känns veckans inslag som härligt grädde på moset. Förlagen i staterna har inte legat på latsidan när det gäller att leverera den här veckans skörd av snygga omslag och här kommer nu russinen i kakan.

Lönnmördarskola, smärtsam Lädderlapp, surfarparadis, varggrin och bedrägligt söta djur från Image, DC och Marvel blir veckans smakrika kompott. Bon appetit!

3588400-deadly+class+02

Deadly Class #1

Image Comics nya serie från Rick Remender och Wes Craig var en fröjd att läsa och recension dyker upp under veckan som kommer. Craigs mycket coola och stilsäkra variantomslag var bara ett av flera bra omslag till den här lovande serien som verkar ha en lysande framtid framför sig. Hatten av till alla inblandade i ännu en ny höjdarserie från Image Comics!

np011714-batman27-article1-79c2d

Batman #27

Ett riktigt obehagligt och smärtsamt omslag av Greg Capullo. Det ger mig dubbla rysningar: av obehag eftersom jag får en känsla av hur det skulle kännas att bryta alla ben i kroppen samt behag av det morbida slaget eftersom det är så otroligt snyggt.

ORIGIN2013002-DC11-LR-4e184

Origin II #2

Allt i Adam Kuberts omslag till fortsättningen på Logans ursprung handlar om detaljerna. Skägget, tänderna, blodet, det stripiga håret, ja till och med näshåren hos Victor Creed är en fröjd att flukta på.

HAWKEYE2012016-DC11-LR-563ee

Hawkeye #16

Att David Aja är en favorit är inget jag behöver hymla med när han återigen levererar ett så snyggt omslag med skön West Coast-känsla till en av mina absoluta favoritserier.

HARLEY-Cv2-ds-dcf93

Harley Quinn #2

Slutligen har vi veckans favorit av Amanda Conner med härliga varma färger av Paul Mounts. När jag först tittade på det här omslaget brast jag ut i ett ”naaaaw”, följt av ett äcklat ”iiieeeew”. Sjukt och bedårande på samma gång. Spana även in de söta krabaternas gulliga halsbandsdekorationer.

Kommentarer

  1. Lotta says:

    Thanks alot – your answer solved all my problems after several days stgligurng

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...