Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 15

söndag 13 april, kl 23:00 av 0 kommentarer

Nyss hemkommen efter att ha avnjutit Captain America: The Winter Soldier på biografen är det så dags att runda av veckan med ett nytt blogginlägg om veckans snyggaste omslag enligt undertecknad.

Hotfull krigspropaganda, farliga nattdopp, 50-årsjubileum, rekordstort bröllop och inre frid står på programmet den här veckan. Mycket nöje!

RMOWAR-Cv3-acc0f

The Royals: Masters of War #3 (Vertigo)

Simon Coleby och Rob Williams miniserie om Andra världskriget med kungligheter som superhjältar är en riktigt bra serie med en kul twist. Den mäktige japanske kejsaren Jimmu tornar upp sig hotfullt i denna snygga hyllning till propagandaposters från när det begav sig.

22729

Creepy #16 (Dark Horse Comics)

Jag älskar gamla skräckantologier och det här kusliga omslaget av Julián Totino Tedesco får verkligen nackhåren att resa sig. Underbara kyliga färger och kvinnans uppenbara omedvetenhet om fasan som lurar kring hennes ben bygger upp stämningen perfekt och det kommer att dröja länge innan jag doppar tårna i en iskall svensk insjö.

DD1PT502014001-DC11-f82eb

Daredevil #1.5 (Marvel Comics)

Som vi redan uppmärksammat här på Shazam firar Mannen utan fruktan 50 år som serie i april 2014. Marcos Martin har gjort en snygg serie variantomslag till detta jubileumsnummer som alla är förträffliga men Paolo Riveras originalomslag där olika bilder av vår hjälte genom historien tillsammans med alla kreatörer som gjort honom odödlig möts i ett härligt collage är min favorit.

Deadpool_27_Cover

Deadpool #27 (Marvel Comics)

I Veckans nyheter berättade jag att Scott Koblish och Val Staples bröllopsomslag belönades av Guinness Rekordbok för flest seriefigurer på ett enskilt nummers omslag. George Perez har genom åren varit en mästare på att trycka in många figurer i omslag och bilder men Koblish alster är inte att förakta. Han syns dessutom längst ner i vänstra hörnet (glasögon och snygg mustasch) tillsammans med några andra kändisar ur Marvel-redaktionen.

IRONFIST2014001-DC41-dbcbe

Iron Fist: The Living Weapon #1 (Marvel Comics)

Marvel har lanserat en ny serie variantomslag med djurtema till alla förstanummer som ingår i All-New Marvel Now! De flesta är tramsiga, obegripliga och till och med onödiga. Detta är dock inte fallet i veckans favorit av Mike Del Mundo. Iron Fist som en syrsa har en gravitas och lugn som ingen annan och hela bilden andas inre frid, långt bort från luftakrobatk samt coola sparkar och slag

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...