Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 20

söndag 18 maj, kl 21:52 av 0 kommentarer

FBP-Cv10-ds-2fdd7WeirdLove-01-pr-1-4a9f23818478-03b3817181-batgirl+013817823-27-variant

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på färgglada brott mot fysikens lagar, galen kärlek, Blixt Gordon-känsla, läskiga bensaxar och en kärleksfull hyllning till våra glada mutanter i X-Men. Mycket nöje!

FBP-Cv10-ds-2fdd7

FBP #10 (Vertigo)

I Federal Bureau of Physics värld är det mesta möjligt som det här mycket färgglada och charmiga omslaget av Nathan Fox tydligt visar.

WeirdLove-01-pr-1-4a9f2

Weird Love #1 (IDW)

Det är inte ofta ett gammalt omslag från förr dyker upp här men jag kunde inte motstå förstanumret till denna antologiserie med bisarra serier från 1950- och 60-talen. Hela kompositionen med Ogden Whitneys originalomslag till ”Love of a Lunatic”, färgerna och titelns läskiga typsnitt gör att den verkligen sticker ut i seriehögen. På många sätt 😉

3818478-03b

Starlight #3 (Image Comics)

Francesco Francavilla är en av mina favoriter och här får vi i vanlig ordning ett riktigt snyggt omslag med skön Blixt Gordon-känsla och hans karaktäristiska färgläggning. Även om förgrunden är snygg är det den magiska bakgrunden som är pricken över i.

3817181-batgirl+01

Batgirl #31 (DC Comics)

Det är extra kul att få säga välkommen åter till Alex Garner och ytterligare ett fenomenalt omslag till Barbara Gordons fortsatta äventyr som Batgirl. Denna vecka bjuder Garner på en obehaglig bensax från den alltid lika mysiga Ragdoll.

3817823-27-variant

All-New X-Men #27 (Marvel Comics)

Sist ut har vi Veckans favorit av Alex Ross. Detta senaste omslag i en serie med omslag som hyllar Marvels 75 år är helt fantastiskt och ett av de bästa X-Men-omslagen någonsin. Förutom att det är ett grymt superhjälteomslag med mutanter kan jag även skönja en hyllning till Dave Cockrum i anletsdragen på Storm. Vi ses om en vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...