Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 22

söndag 1 juni, kl 23:24 av 0 kommentarer

DeadlyClass-05-9278fIM2012026-DC11-LR-1047725243-f726bANINVADERS2014005-DC11-LR-ee944flash-31-mike-allred-variant

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan blir det mördarclowner, Tony Stark hos svartalferna, prinsessan Leia som vi minns, invasionsflotta och en trippad tripp till Flashs universum.

DeadlyClass-05-9278f

Deadly Class #5 (Image Comics)

Det här omslaget kräver ett noggrant studium av läsaren. Det som först verkar vara en färgglad cirkel i ett hav av vitt visar sig innehålla en mordisk clown som fnissande genomborrar Marcus med en kniv. Jag diggade Wes Craig när han ritade Guardians of The Galaxy och avgudar honom i Deadly Class. Snart kommer första traden 🙂

IM2012026-DC11-LR-10477

Iron Man #26 (Marvel Comics)

Även om Mike Del Mundos omslag till både Dexter Down Under #4 och Seekers of The Weird #5 är förträffliga är det trots allt det här omslaget som mest fångar mitt intresse. Den magiska skogen i Svartalfernas rike formar en välkänd gestalt på ett mästerligt och omisskännligt sätt.

25243-f726b

Star Wars: Rebel Heist #2 (Dark Horse Comics)

Eftersom jag är uppväxt med och älskar de första tre filmerna i George Lucas Star Wars-saga är det inte konstigt att jag faller pladask för Adam Hughes snygga omslag med Leia. Det här omslaget är dock så snyggt i sig själv att det inte ens är nödvändigt att jag gillar Star Wars överhuvudtaget. Det bara ÄR ett snyggt omslag.

ANINVADERS2014005-DC11-LR-ee944

All-New Invaders #5 (Marvel Comics)

Avslutningen på Gods and Soldiers, James Robinsons första arc med All-New Invaders, bjuder på ett riktigt fett omslag. Captain America i spetsen för en ofantlig armada av Kree-krigare som svärmar likt gräshoppor i bakgrunden. Hela Mukesh Sings komposition med alla sjukt snygga detaljer och Cap i full regalia med flagga, vapen och sköld ger mig sköna Tung Metall-vibbar samtidigt som det är en fröjd att flukta på.

flash-31-mike-allred-variant

Flash #31 (DC Comics)

Veckans favorit är Mike Allreds Batman ’66-omslag till veckans Flash där hela familjen Flash trillar ur en dimension av knasighet, galenskap och skönhet ner i en annan, allt i Allreds omisskännliga pop art-stil. Vad det är som verkligen händer här har jag ingen aning om utom att det är alldeles fantastiskt och underbart. Vi ses om en vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...