Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 38

söndag 21 september, kl 20:40 av 1 kommentar

DD2014008COV-648dfFUTEND-Cv20-ds-a5f34UNCX2013026-DC11-7f862SUPSM2013033-DC21-105bdELEKTRA2014006-DC11-8a9c4

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på lila barn, falskt leende, mardrömmar, multipla spindelmän, applådtack samt mycket Marvel och Mike Del Mundo. Mycket nöje!

DD2014008COV-648df

Daredevil #8 (Marvel Comics)

Purple Man är en av Daredevils äldsta fiender (dök upp första gången år 1964 i Daredevil #4) och är en synnerligen otrevlig prick med sin kraft att kunna kontrollera andras hjärnor. Inte blir han mindre otrevlig nu när han har ett kollektiv av barn i sin tjänst vilket Chris Samnees läskiga omslag visar. Jag får samma rysningar som när jag läste Stephen Kings Children of The Corn för en herrans massa år sedan. Jag tog mig också friheten att visa omslaget utan Marvels störiga röda bård så vi kan frossa i lila.

FUTEND-Cv20-ds-a5f34

The New 52: Futures End #20 (DC Comics)

Det här skulle nästan ha kunnat vara en helt vanlig bild föreställande den galne Jokern men en närmare granskning av Ryan Sooks omslag visar något ännu grymmare och obehagligare. Den brutala ansiktsbehandlingen får mig nästan att tycka synd om honom, precis som jag gör när Alex råkar ut för en liknande behandling i Stanley Kubricks A Clockwork Orange.

UNCX2013026-DC11-7f862

Uncanny X-Men #26 (Marvel Comics)

Cyclops har verkligen fått tampas med inre demoner och taskig självbild efter händelserna i Avengers Vs. X-Men och Chris Bachalos mardrömslika och detaljrika omslag demonstrerar detta på ett ruggigt kvävande och klaustrofobiskt sätt.

SUPSM2013033-DC21-105bd

Superior Spider-Man #33 (Marvel Comics)

Flera skickliga omslagskreatörer har satts i arbete i och med eventet Spider-Verse från Marvel och detta underbara variantomslag är ett av de bästa i mina ögon, fullt av galenskap, färg och påhittighet av mästaren Mike Del Mundo.

ELEKTRA2014006-DC11-8a9c4

Elektra #6 (Marvel Comics)

Som om variantomslaget till Superior Spider-Man #33 inte vore nog tilldelas Mike Del Mundo även Veckans favorit med ytterligare ett fenomenalt omslag till hans och Haden Blackmans Elektra. Hennes bakgrund inom baletten har präglat serien och det är som att hon gracilt tackar för applåderna efter en bejublad föreställning i strålkastarnas sken. Innan man upptäcker vad bilden egentligen visar. Vi ses om en vecka!

Kommentarer

  1. Niklas says:

    Synd bara att del Mundo inte stod för interiören i Elektra #6, hoppas den fortsätter iaf.

    Slår ett slag för omslaget till Edge of Spider-verse #2 🙂 coolaste kostymdesignen på bra länge

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...