Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 42

söndag 19 oktober, kl 22:44 av 2 kommentarer

24118UNCX2013027-DC11-ce968DPOOLWAR2014001-DC11-e172bDeadlyClass-08-1-f3498DD2014009-DC11-923f1

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på psykedeliska drömmar, skön poesi, gammal krigskonst, splittrat tonårsliv och förlorad kontroll. Mycket nöje!

24118

Dark Horse Presents #3 (Dark Horse Comics)

Brendan McCarthy har tillsammans med regissören George Miller skrivit manus till Mad Max 4: Fury Road, en av flera hett efterlängtade filmer år 2015, men han har också haft en karriär ända sedan 1980-talet inom seriebranschen. Hans nya serie Dream Gang i antologiserien Dark Horse Presents är en psykedelisk tripp som jag inte kan motstå.

 UNCX2013027-DC11-ce968

Uncanny X-Men #27 (Marvel Comics)

Chris Bachalo har levererat en strid ström av snygga omslag genom åren men detta till senaste numret av Uncanny X-Men är något i särklass med sin härliga färgpalett och närmast poetiska uttryck.

 DPOOLWAR2014001-DC11-e172b

Deadpool’s Art of War #1 (Marvel Comics)

Deadpool-omslag brukar verkligen vara en kategori i sig och Marvels utgivning svämmar för närvarande över av variantomslag med denne knasputte, fulla med slapstick, plumpheter, barnsligheter och annat galet. Därför känns det extra skönt med Chris Burnhams omslag som är rasande snyggt men samtidigt kryddat med Wade Wilsons osvikliga charm och sportsmanship.

 DeadlyClass-08-1-f3498

Deadly Class #8 (Image Comics)

Wes Craig och färgläggaren Lee Loughridge har skapat ett riktigt snyggt omslag till senaste numret av Rick Remenders obehagliga men fantastiska serie. Att Marcus Lopez har ett splittrat kärleksliv är ganska tydligt men Craig lyckas också få med en dimension till med hans förflutna i den mystiska dagboken och framtiden i samurajsvärdet.

DD2014009-DC11-923f1

Daredevil #9 (Marvel Comics)

Jag är väldigt svag för omslag som inte nöjer sig med coola poser eller sköna effekter utan också vill berätta en historia. Purple Man och hans läskiga protegéer kan styra människors vilja och deras kontroll över Daredevil verkar vara ödesdiger för vår hornprydde våghals. Chris Samnee är en mästare med små medel: Här räcker det med de kusliga barnen, perspektivet, statyn och dimman som låter oss ana att det är olustigt långt ner till marken. Lägg till Daredevils sköna klipp i steget, som om han var ute på en söndagspromenad, och hans lätt malplacerade leende så har vi en solklar Veckans favorit från Samnee. Vi ses om en vecka!

Kommentarer

  1. Thomas Fels says:

    Tack för ännu en omgång omslag! Jag kommenterar inte alltid, men lovar att jag sitter och leende begrundar varje ny vecka!

  2. Andreas Mars says:

    Tack Thomas 🙂
    Kommentarer är alltid trevligt!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...