Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 50

söndag 14 december, kl 20:37 av 0 kommentarer

BATGIRL_37bCOFFIN-Cv14-67a6bDEATHOFWOLVLL2014006-DC11-a4af3CONST-Cv20-ds-8da8fUNCXANN2014001-DC11-5c929

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på biljakt, skräcksagor, Mystique, reflektioner och splittrad mutant. Mycket nöje!

BATGIRL_37b

Batgirl #37 (DC Comics)

Jag fortsätter att gotta mig i att månadens tema för variantomslag från DC är alster av Darwyn Cooke som är en hejare på att leverera rätt känsla med små medel och att få superhjältar att se super ut. Här är det ”All-New” Batgirl som föräras ett omslag som innehåller just detta.

COFFIN-Cv14-67a6b

Coffin Hill #14 (Vertigo)

Dave Johnson, eller Dave ”The Reverend” Johnson som han också kallas, är en veteran när det gäller stilsäkra omslag, framförallt hans alster till 100 Bullets och Punisher MAX men även serien Coffin Hill som handlar om hemskheter i New England som är USA:s svar på Transsylvanien när det gäller skräck. Jag har inte läst serien, ännu, men Johnsons omslag gör mig bara mer och mer sugen.

DEATHOFWOLVLL2014006-DC11-a4af3

Death of Wolverine: The Logan Legacy #6 (Marvel Comics)

Alex Garner, som har varit en av mina favoriter under året med sina sjukt fotorealistiska och underbara omslag till Batgirl, är äntligen tillbaka i Veckans omslag, den här gången för Marvel Comics, och jag kan inte sluta stirra på det här omslaget för att det är så fantastiskt tecknat.

CONST-Cv20-ds-8da8f

Constantine #20 (DC Comics)

När jag gick igenom tidigare poster av Veckans omslag upptäckte jag att Juan Ferreyras alla omslag till Constantine (första var Constantine #15) hamnat på min lista och det är inte så konstigt för han är fenomenal. Hans bilder är alltid stämningsfulla, finurliga, snygga och sammanfattar på ett bra sett vad man kan förvänta sig. Någon gång ska jag utforska hans och Paul Tobins serie Colder (Dark Horse Comics), där han också tecknar insidan, för jag måste helt enkelt ha mer Ferreyra.

UNCXANN2014001-DC11-5c929

Uncanny X-Men Annual #1 (Marvel Comics)

Veckans favorit går till Andrea Sorrentino för hans ”splittrade” version av den tidsmanipulerande mutanten Eva Bell, som förärats en helt egen Annual där Sorrentino även står för insidan av tidningen. Eftersom jag älskar Marvel blev jag väldigt exalterad när förlaget tillkännagav under San Diego Comic Con att tecknaren till Green Arrow skulle börja jobba för dem och omslaget till Uncanny X-Men Annual har jag haft på näthinnan sedan dess. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...