Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 42

söndag 23 oktober, kl 22:24 av 0 kommentarer

kiss01-cov-e-francavillaasm2015020-dc11-lrdktmr_cv6_1_50-varcchace-cv1-variant-130886

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på hårdrocksnostalgi, Dock Ock, Batman & Robin till häst, Cave Carsons cybernetiska öga och ytterligare två från Harrow County. Mycket nöje!

kiss01-cov-e-francavilla

Kizz #1 (Dynamite Entertainment)

Nostalgipendeln slog i taket när jag såg att Kizz var tillbaka i serieformat och att dessutom få dem förevigade av ingen mindre än Francesco Francavilla känns extra lyxigt.

asm2015020-dc11-lr

Amazing Spider-Man #20 (Marvel Comics)

Någon som också är tillbaka är ingen mindre än Doctor Octopus och det har definitivt något med kloner att göra. Alex Ross levererar ett mycket bra omslag.

dktmr_cv6_1_50-var

Dark Knight III: The Master Race #6 (DC Comics)

Batman och Robin till häst trodde jag inte att jag skulle få se i första taget men Greg Tocchini lyckas med konststycket och hans snygga vattenfärger är en fröjd att skåda.

cchace-cv1-variant-1

Cave Carson Has a Cybernetic Eye #1 (DC Comics)

Veckans enklaste och effektivaste står Matt Wagner för i ett iögonfallande variantomslag till Cave Carson Has a Cybernetic Eye.

30886

Harrow County #17 (Dark Horse Comics)

När vi fortfarande talar om ögon så går Veckans favorit till ett vackert och läskigt par av Tyler Krook till serien Harrow County som jag bara måste börja läsa. Hoppas att Dark Horse Halloween-rea håller i sig ett tag till. Vi ses nästa vecka!

 

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...