Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 32

söndag 13 augusti, kl 21:43 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på häxkonst, science fiction, Jean Grey/Phoenix, utbrytarkung och explosionsartad action. Mycket nöje!

Redlands #1 (Image Comics)

Vi börjar med läskiga ormar och avhuggen kvinnohand i Vanesa R. Del Reys stämningsfulla omslag till hennes och Jordie Bellaires häxserie Redlands.

Low #19 (Image Comics)

Med så många bra omslag varje vecka är det lätt att glömma bort Greg Tocchinis underbara sci-fi-omslag till serien Low som alltid håller hög klass.

Generations: Phoenix and Jean Grey #1
(Marvel Comics)

Stephanie Hans är ytterligare en favorit och jag gillar verkligen de starka gröna och röda färgerna i detta omslag med både Jean Grey och Phoenix.

Mister Miracle #1 (DC Comics)

En av årets mest lovande serier är helt klart Mister Miracle av Tom King och Mitch Gerads och omslaget till första numret av Nick Derington (Doom Patrol) är minst sagt fängslande.

Amazing Spider-Man #31 (Marvel Comics)

Det var länge sedan Alex Ross hamnade på förstaplats i Veckans nyheter men hans explosionsartade actionomslag till senaste numret av Amazing Spider-Man förtjänar verkligen titeln Veckans favorit. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...