Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 34

söndag 27 augusti, kl 22:22 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på krut och bränt gummi, John Constantine, Heavy Metal-doft, slick Batgirl samt lekfull och brutal Punisher. Mycket nöje!

The Hard Place #1 (Image Comics)

Det är inte alla nya serier som dyker upp i Veckans nyheter på Shazam, till exempel är jag själv rätt ointresserad av alla omstarter från Marvel och DC och tyckte inte heller att den nya serien The Hard Place var särskilt lockande utan bara ännu ett hårdkokt kriminaldrama bland många. Däremot gillar jag skarpt Brian Stelfreezes (Black Panther) snygga omslag med härliga färger och en doft av krut och bränt gummi.

The Hellblazer #13 (DC Comics)

Yasmine Putri bjuder på en sanslöst vacker och olycksbådande bakgrund med allas vår kedjerökande John Constantine i förgrunden.

War Mother #1 (Valiant Entertainment)

Ytterligare ett förstanummer som inte dök upp i Veckans nyheter men så har jag också låtit bli att bevaka alla övriga serier som utspelas i Valiants 41:a århundrade. Clayton Crains härliga variantomslag till War Mother #1 är dock mycket trevligt och doftar gammal hederlig Heavy Metal.

Batgirl #14 (DC Comics)

Joshua Middleton har gjort många rasande snygga variantomslag till Aquaman och hans dito till Batgirl är också underbara och har dessutom en slickare stil som också tilltalar mig.

Punisher #15 (Marvel Comics)

Veckans favorit går till Declan Shalvey och ytterligare ett i raden av hans lekfulla, finurliga och brutala omslag till Becky Cloonans Punisher. Det var allt för den här gången och nästa vecka blir det all-in Greg Rucka eftersom Comixology påpassligt nog har 50% rea (fram till 31 augusti så missa inte det) på flera av sina serier och jag har därför börjat utforska Whiteout, Queen Country och Stumptown samt hans underbara webbserie Lady Sabre, ett steampunkäventyr med flygande skepp, pirater och annat mumsmums. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...