Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 45

söndag 12 november, kl 22:04 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på mycket apor, Barda, häxmys, Daredevil & Kingpin samt läskig grav. Mycket nöje!

Kong on the Planet of the Apes #1 (BOOM! Studios)

Hans Woody bjuder på ett härligt pulpinspirerat omslag till BOOM! Studios märkliga crossover mellan King Kong och Apornas Planet.

Mister Miracle #4 (DC Comics)

Nick Deringtons perfekta linjer och snygga tuschning tillsammans med de sköna färgerna gör hans senaste omslag till Mister Miracle till något alldeles extra.

Redlands #4 (Image Comics)

Den nya häxserien Redlands verkar mycket lovande och ska definitivt utforskas innan årets slut. Som vanligt är det Vanesa R. Del Rey som levererar det kusliga omslaget.

Daredevil #595 (Marvel Comics)

Även Daredevil är nu en del av Marvels nya satsning Marvel Legacy och Declan Shalvey bjuder på ett klassiskt omslag med Våghalsen och hans ärkefiende Kingpin.

Harrow County #27 (Dark Horse Comics)

Veckans favorit går till Tyler Crook och hans olycksbådande och fantastiska omslag till senaste numret av en av mina pågående favoritserier: Harrow County. Gravperspektivet och den läskigt blodröda bakgrunden ger mig rysningar. Efter en helg fylld av promovering och Norrlandsmys blir det förhoppningsvis lite mer aktivitet nästa vecka som bland annat bjuder på en recension av sjunde volymen av East of West. Vi ses nästa vecka!

 

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...