Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 14 (2018)

söndag 8 april, kl 18:58 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på Lord Arachnos, ”…något lånat, något blått…”, White Knight, härlig fantasy och passionerat möte. Mycket nöje!

Astro City #51 (Vertigo)

Lord Arachnos är en synnerligen obehaglig karaktär från Astro Citys universum och Alex Ross läskiga omslag skulle lätt passa till en mysig skräckantologi.

Batman #44 (DC Comics)

Bröllopet mellan Batman och Catwoman närmar sig och favoriten Joëlle Jones levererar ett magnifikt omslag med bruden.

Batman: White Knight #7 (DC Comics)

Sean Murphys maxiserie Batman: White Knight är ute nu och här får vi Jokern i all sin galenskap och stackars Batman som fallit offer för hans ränksmideri.

Isola #1 (Image Comics)

Snart, mycket snart, kommer jag äntligen hålla första numret av Isola i min hand och mina förväntningar är skyhöga. Här får vi som en liten aptitretare ett otroligt vackert variantomslag av Karl Kerschl som doftar härlig fantasy.

Black Bolt #12 (Marvel Comics)

Kärleken mellan Black Bolt och Medusa har inte alltid varit en dans på rosor men i Veckans favorit fångar Christian Ward ett magiskt ögonblick som jag sent ska glömma. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...