Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 15 (2018)

söndag 15 april, kl 20:28 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på Lord Arachnos, ”…något lånat, något blått…”, White Knight, härlig fantasy och passionerat möte. Mycket nöje!

Batgirl and The Birds of Prey #21 (DC Comics)

I sommar fyller Stålis 80 år och det firas av DC Comics under året bland annat med en serie variantomslag med mannen från Krypton i centrum. Att rädda katter ingår också i en superhjältes arbetsbeskrivning, som här i Kamome Shirahamas variantomslag till Batgirl and The Birds of Prey.

Deadly Class #33 (Image Comics)

Jag har samlat de senaste volymerna av Low, Black Science och Deadly Class på hög lagom till förstanumret av Rick Remenders Death or Glory dyker upp (2 maj 2018) och under tiden får ni hålla tillgodo med detta fartfyllda och färgglada omslag av Wes Craig från senaste numret av Deadly Class.

Wonder Woman #44 (DC Comics)

Superman och Wonder Woman har ofta varit ett par under åren och Jenny Frisons bidrag till familjealbumet är som vanligt oklanderligt.

Suicide Squad #39 (DC Comics)

Jag längtar verkligen efter att få sätta tänderna i Gideon Falls av Jeff Lemire och Andrea Sorrentino och njuter samtidigt av Sorrentinos omslagsserie med karaktärer från Suicide Squad. Den här veckan är det Captain Boomerangs tur.

Doctor Strange #388 (Marvel Comics)

Veckans omslag går till ett underbart omslag av Mike Del Mundo där Doctor Strange hamnat i magisk knipa. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...