Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 19 (2018)

söndag 13 maj, kl 20:48 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på stirra-leken, Coach Boss sista strid, oväntad ansiktslyftning, Dark Gods samt Luke Skywalker och Rey. Mycket nöje!

Runaways #9 (Marvel Comics)

Stirra-leken mellan Doctor Doom och Chase Stein ser ut att bli oavgjord i detta skojiga och snygga omslag av Kevin Wada.

Southern Bastards #20 (Image Comics)

Det har gått snart två år sedan jag sist fick läsa Southern Bastards men nu är äntligen fjärde arcen avslutad och snart kommer samlingsutgåvan. Jason Latour bjuder på ett olycksbådande omslag där Coach Boss verkar slagen men ändå har ett ess i rockärmen.

Maestros #6 (Image Comics)

En annan serie jag också väntat länge på är den Eisnernominerade Maestros av Steve Skroce och nu är det bara att invänta traden. (Psst! Öppna inte The Book of Remaking! Du kan få mer än vad du önskat)

Wonder Woman #46 (DC Comics)

Dark Gods tänker sätta klorna i Wonder Woman men det hindrar henne inte från att göra en snygg pose i Jenny Frisons härliga variantomslag.

Star Wars: The Last Jedi #1 (Marvel Comics)

Veckans favorit går till Mike Del Mundo och hans stämningsfulla och välkomponerade möte mellan Luke Skywalker och hans nya lärjunge Rey i Marvels egen serieadaption av senaste filmen. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...