Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 26 (2019)

söndag 30 juni, kl 22:42 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på Stålis i fara, Åskguden mot Venom, Rook och drottning Olwyn, Nathan Brights ångest samt finalen på The War of the Realms. Mycket nöje!

Action Comics #1012 (DC Comics)

Jamal Campbell bjuder på ett olycksbådande och magnifikt omslag på samma gång.

Thor #14 (Marvel Comics)

Thor är redo att möta Venom i detta härliga omslag av Mike Del Mundo.

Isola #8 (Image Comics)

Fiona Staples snygga variantomslag till senaste numret av Isola får mig att tänka på hur mycket jag älskar serien och att jag saknar Saga.

The Weatherman Vol. 2 #1 (Image Comics)

Duncan Fegredos underbara omslag till fortsättningen på The Weatherman ger mig EC Comics-vibbar med sina sjuka färger och tänkvärda symbolik.

The War of the Realms #6 (Marvel Comics)

Finalen på eventet The War of the Realms bjuder på ett storstilat och skönt detaljerat omslag av mästaren Arthur Adams som utses till Veckans favorit.

Det var allt för den här veckan. Jag ligger fortfarande efter med mina recensioner men inom kort får ni läsa mina tankar om första volymen av Kieron Gillen och Stephanie Hans lysande serie Die och jag har även hunnit njuta i helgen av Sveriges mysigaste seriefestival, nämligen Skillinge Seriefestival. Vi syns och hörs.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...