Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 29 (2019)

söndag 21 juli, kl 23:12 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på kosmisk fasa, levande svart hål, Stålis bästis, erotisk thriller samt blodröd final. Mycket nöje!

Silver Surfer: Black #2 (Marvel Comics)

Silver Surfer är på flykt undan någon okänd kosmisk fasa i detta coola omslag av Marcos Martin.

Collapser #1 (DC Comics)

Liam James lider inte bara av ångest. Han är också ett levande svart hål. Nick Derington levererar ett sedvanligt snyggt omslag till underetiketten Young Animals senaste titel Collapser.

Superman’s Pal Jimmy Olsen #1 (DC Comics)

Jimmy Olsen får en alldeles egen titel författad av Matt Fraction och tecknad av Steve Liber samt ett härligt omslag av Ben Oliver.

Faithless #4 (BOOM! Studios)

Jag brukar vara försiktig med för mycket naket här på Veckans omslag men Jenny Frisons fabulösa variantomslag till den erotiska thrillern Faithless är för bra för att motstå.

Little Bird #5 (Image Comics)

Little Bird är lätt den bästa nya miniserie jag läst i år och den rekommenderas varmt. En bidragande orsak till att den tilltalar mig är Ian Bertrams skönt detaljerade och dynamiska teckningsstil och seriens fantastiska sista omslag förtjänar verkligen titeln Veckans favorit. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...