Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 31 (2019)

söndag 4 augusti, kl 22:56 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på Invaders, ikonisk Wolverine, Conan, rysliga smaker samt X-relaterad gruppbild. Mycket nöje!

Captain America #12 (Marvel Comics)

25-årsjubiléet av Kurt Busiek och Alex Ross Marvels fortsätter och Julian Totino Tedesco bjuder på ett härligt hyllningsomslag med Invaders som kämpade med de allierade under Andra världskriget.

Marvel Comics Presents #7 (Marvel Comics)

Även Rahzzahs omslag till Marvel Comics Presents #7 är en hyllning, den här gången till Arthur Adams ikoniska illustration av min favoritmutant från Kanada.

Conan the Barbarian #8 (Marvel Comics)

Esad Ribic levererar skön fantasykänsla med underbara färger.

Ice Cream Man #13 (Image Comics)

Ett av årets måsten är ett besök på glassrestaurangen Smultronstället i Söderköping och nu på onsdag är det äntligen dags. Om man vill ha mera glass, och vem vill inte ha det, så rekommenderar jag Ice Cream Man som hittat formen med andra volymen (recenseras inom kort) och i senaste numret bjuder Wes Craig på en läskig strut med rysliga smaker.

House of X #1/Powers of X #1 (Marvel Comics)

Veckans favorit går till två omslag som bildar ett, nämligen Mark Brooks härliga gruppbild till första numren av House of X samt Powers of X. De kommande numren från dessa systertitlar bjuder på ännu mer av den varan från bland andra Yasmine Putri och Mahmud Asrar så håll korpgluggarna öppna efter mer X-relaterat i kommande inlägg. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...