Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 34 (2019)

söndag 25 augusti, kl 22:32 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på en hjälpande hand, tvedräkt i månsken, hotfull antagonist, Hell’s Kitchen brinner samt kvinnorna i X-Men. Mycket nöje!

Superman’s Pal Jimmy Olsen #2 (DC Comics)

Titeln på den här serien är rätt så talande och om ni behöver en hjälpande hand behöver ni bara flukta på Ben Olivers härliga omslag.

Fairlady #5 (Image Comics)

Sista numret av den lovande Image-serien Fairlady är här och bjuder på ett magnifikt omslag av Jeremy Saliba och bjuder på en tvedräkt i månsken med perfekt månljus.

The Weatherman Vol. 2 #3 (Image Comics)

Jakten på Nathans förlorade minne fortsätter och Stephanie Hans levererar en underbar bild av en av teamets hotfulla antagonister.

Daredevil #10 (Marvel Comics)

Matt Murdock är på krigstigen och Hell’s Kitchen brinner igen – för vilken gång i ordning har jag ingen aning om – och Julian Totino Tedesco står återigen för det snygga omslaget.

House of X #2/Powers of X #2 (Marvel Comics)

Jonathan Hickmans spännande nystart på X-Men hyllas av många och själv försöker jag plocka upp min haka från golvet efter att ha fått syn på Yasmine Putris briljanta sammanhängande omslag till House of X #2 och Powers of X #2. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...