Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 10 (2020)

söndag 8 mars, kl 10:31 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Idag är det internationella kvinnodagen så därför består Veckans omslag av kvinnliga hjältar och antihjältar ur seriernas underbara värld, såsom den unga magikern Emily Bright, den undersökande journalisten Lois Lane, en spansk Slayer, superkrigaren Red Sonja och den livsfarliga Lady Hellaine. Mycket nöje!

Strange Academy #1 (Marvel Comics)

Först ut har vi Emily Bright, en av de första studenterna på Strange Academy, i ett härligt omslag av Art Adams. Hon lanseras också som en av de mäktigaste magikerna i modern tid och jag lär nog få anledning att återkomma till Emily och hennes krafter i framtiden.

Lois Lane #9 (DC Comics)

Den undersökande journalisten Lois Lane i sitt esse i ett finurligt omslag av Bilquis Evely.

Buffy the Vampire Slayer #13 (BOOM! Studios)

Ytterligare en Slayer ur historien, den här gången en kvinnlig spansk matador från 1890-talet, i ett blodigt, makabert och fullständigt underbart omslag av Rosemary Valero-O’Connell, känd som tecknare till Laura Dean Keps Breaking Up With Me.

Red Sonja #14 (Dynamite Entertainment)

Superkrigaren Red Sonja i ett fantastiskt omslag av Jae Lee med mustiga färger av June Chung.

Mirka Andolfo’s Mercy #1 (Image Comics)

Veckans favorit går till Stanley ”Artgerm” Lau och hans underbara porträtt av Mirka Andolfos nya antihjälte Lady Hellaine. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...