Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 21 (2020)

söndag 24 maj, kl 20:32 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan har Diamond äntligen återupptagit sin distribution av nya lösnummer och därmed är det äntligen dags för ett Veckans omslag efter sju veckors uppehåll. De flesta förlag, förutom DC Comics som i stort sätt levererat enligt planen tack vare egna distributörer, ligger lågt med en blygsam utgivning (Marvel ligger ännu lägre och börjar sin utgivning först nästa vecka) men lite grus i maskineriet kan jag stå ut med. Den här veckan bjuds det på läskigt spöke, mordhot, punkserie, skrattretande absurditeter och klassisk laguppställning. Mycket nöje!

Jim Henson’s The Storyteller: Ghosts #2
(BOOM! Studios)

Först ut har vi Michael Walshs rysliga gestaltning av en Ahp, känd från Sydostasiatisk folklore. Ett kvinnligt spöke bestående av ett huvud med de inre organen klädsamt hängande i luften. Brrr.

Superman’s Pal Jimmy Olsen #10 (DC Comics)

Någon önskar verkligen livet ur Jimmy Olsen som man kan se i detta skojiga omslag av Ben Oliver.

Deadly Class #44 (Image Comics)

Något av det ni kan se fram emot på Shazam.se under de kommande veckorna är en djupdykning bland en mängd amerikanska titlar som jag läst men ännu inte recenserat, såsom sjunde och åttonde volymen av Rick Remender och Wes Craigs långkörare Deadly Class.

The Ludocrats #1 (Image Comics)

Kieron Gillens serier, såsom Die och Once and Future, ligger mig varmt om hjärtat och jag är extra glad över att se att hans serie The Ludocrats nu äntligen hamnat på seriehyllorna. Här bjuds det på härligt variantomslag av gamle parhästen Jamie McKelvie.

Justice League #44 (DC Comics)

Avslutningsvis så går Veckans omslag till Nicola Scott som bjuder på en klassisk laguppställning av Lagens väktare som får mig att inse hur mycket jag saknat nya superhjälteserier och nya lösnummer. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...