Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 40 (2020)

söndag 4 oktober, kl 22:00 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på världens undergång, konspirationsteorier, Wonder Woman, X-hyllning och Lady Hellaine. Mycket nöje!

Dark Nights: Death Metal Multiverse’s End #1
(DC Comics)

Captain Carrott och hans värld är ursprungligen skapad som ett skämt och därför blir smärtan extra påtaglig hos mig när hans värld nu går under. Arthur Adams står för det hjärtskärande omslaget.

The Department of Truth #1 (Image Comics)

Tänk om alla konspirationsteorier egentligen var sanna och att det fanns en organisation som i flera generationer försökt dölja sanningen bakom. Den skrämmande tanken slår ut i full blom i James Tynion IV och Martin Simmonds nya serie The Department of Truth som bland annat bjuder på ett snyggt omslag av Jenny Frison.

Wonder Woman #763 (DC Comics)

Omslagsfantomen Joshua Middleton slår till igen med ett hissnande vackert omslag till senaste numret av Wonder Woman.

Giant-Size X-Men: Tribute To Wein & Cockrum #1
(Marvel Comics)

I år är det 45 år sedan Len Wein och Dave Cockrum skapade den moderna upplagan av X-Men som såg sin debut i Giant-Size X-Men #1 1975. Detta firar Marvel med ett specialnummer som återberättar hela händelseförloppet tecknat av 37 olika tecknare och som grädde på moset får vi en knippe omslag som alla hyllar originalet. Min favorit är Tradd Moores bidrag som med sin säregna, dynamiska och underbara stil tar detta ikoniska omslag till ännu högre höjder.

Mirka Andolfo’s Mercy #6 (Image Comics)

Veckans favorit går till Jen Bartel och hennes mustiga tolkning av huvudpersonen Lady Hellaine i Mirka Andolfos serie Mercy. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...