Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 48 (2020)

söndag 29 november, kl 20:16 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på Sabrina Spellman, kråkhår, Geralt av Rivia, Doctor Chelli Lona Aphra och psykedeliskt fyrverkeri. Mycket nöje!

Sabrina the Teenage Witch #4 (Archie Comics)

Richard Ortiz bjuder på ett mycket snyggt porträtt av Sabrina Spellman och Salem och som bonus får vi lite mysiga tentakler på köpet.

An Unkindness of Ravens #3 (BOOM! Studios)

Mer häxor i high school-miljö får vi i den nya serien An Unkindness of Ravens och i Qistina Khalidahs fenomenala omslag får vi en skymt av vad de kan göra.

The Witcher: Fading Memories #1
(Dark Horse Comics)

Ny miniserie där Geralt av Rivia ställs mot nya härliga otyg. Jeremy Wilson står för omslaget.

Star Wars: Doctor Aphra #6 (Marvel Comics)

Kieron Gillen och Salvador Larrochas skapelse Doctor Aphra ingår i Marvel Comics version av Star Wars-universat. Hon har nu blivit så populär att hon fått sin alldeles egna solotitel och dessutom ett fantastiskt omslag av Jen Bartel.

X-Ray Robot #4 (Dark Horse Comics)

Veckans favorit går till Tradd Moores härligt psykedeliska omslag till sista numret av X-Ray Robot, inspirerat av det amerikanska rock-bandet Tools omslag till deras tredje skivalbum Lateralus. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...