Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 9 (2021)

måndag 8 mars, kl 10:21 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på annorlunda Knight Rider, Runaways, Keanu Reeves seriedebut, demondagar samt ny Swamp Thing. Mycket nöje!

Chariot #1 (AWA Studios)

Först ut har vi den nya titeln Chariot vars koncept påminner en hel del om den gamla TV-serien Knight Rider från 1980-talet med skillnaden att den artificiella intelligensen är en kvinna och dess förare en simpel småtjuv. Jeff Dekal står för det snygga omslaget.

Runaways #34 (Marvel Comics)

Kris Anka bjuder på en härlig laguppställning av Runaways.

BRZRKR #1 (BOOM! Studios)

Keanu Reeves ger sig in i seriesvängen tillsammans med Matt Kindt och Ron Garney för att ge oss den nya titeln BRZRKR. En skön mix av Highlander och The Old Guard och av de femtioelva variantomslagen föll jag för detta av Jay Anacleto.

Demon Days: X-Men #1 (Marvel Comics)

En annan ny titel att hålla utkik efter är Demon Days av Peach Momoko och min favorit bland variantomslagen är signerat Artgerm.

The Swamp Thing #1 (DC Comics)

Veckans favorit går till Francesco Mattina som överträffat sig själv med ett smärtsamt vackert omslag till nystarten på The Swamp Thing. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...