Krönikor och åsikter /Nyheter och tips

Shazam.se – Upp, upp och iväg!

torsdag 19 mars, kl 12:55 av 5 kommentarer

Det känns som att det ligger rätt i tiden. Seriebloggar ploppar plötsligt upp lite varstans, och intresset för serier syns gradvis ha ökat, såväl i Sverige som internationellt. Kanske är det för att Hollywood fått ur sig rätt bra filmatiseringar sista tiden. Kanske är det för att kvaliteten på serier överlag blivit bättre. Vi vet inte riktigt. Det vi vet är att vi blivit fler och fler som skriver om väldigt liknande saker, och gör därför gemensamt slag i saken. Vi sparkar helt sonika lågkonjunkturen rakt i ansiket och kickar från och med idag igång Sveriges första, största och hårdast gammastrålade kollektiva serieblogg: Shazam.se.

Det vi gör är helt enkelt att skriva om serier, varken mer eller mindre. Det lär bli en mix av recensioner, åsikter, nyheter, diskussioner och nonsens, men vi får helt enkelt se vad det här landar i med tiden. Se oss här till en början lite som din personliga digitala serieassistent. Förhoppningsvis så kan vi kanske tillfredsställa ett behov och fylla en liten lucka i den annars så mättade bloggosfären. Kanske kan vi till och med vara ditt första steg in i ett livslångt missbruk.

Go web go!
/Shazam.se – Jonas, Ferdinand, Johan, Martin

PS. Hör gärna av dig med tips, önskemål och glada tillrop i ett mail eller i en kommentar. Tack på förhand.

Shazam.se

Kommentarer

 1. Kul initiativ grabbar och lycka till!

 2. Jimmy Poopuu says:

  Yihaaa! Bra jobbat. Trots nollkoll på serier, så följer jag världens bästa Viva Pinâta spelare vart han befinner sig på internetz. Och får till slut kanske koll på köpet?

 3. thimmi says:

  sjukt bra initiativ grabbar!!

 4. Mikke says:

  Mycket bra initiativ. Lyfte fram det på Komika Magasin också.

 5. Nimrodil says:

  Grymt bra, nu slipper man ju surfa runt på era olika bloggar och läsa. Är ni intresserade av ytterligare en skribent till förresten? Jag har tidigare funderat på att dra igång något eget men har samtidigt känt att det skulle vara alltför tidskrävande att ro en blogg med godtagbar uppdateringstakt på egen hand.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...