Krönikor och åsikter /Nyheter och tips

Phoenix returns… igen??

onsdag 25 mars, kl 21:49 av 7 kommentarer

118_uncanny_x_men_511Marvel har släppt sina solicitations (förhandstittar) för de serier som de släpper i juni. Jag kollade igenom listan för att se om det fanns något intressant och ryckte till lite när jag såg omslaget till Uncanny X-Men #511. Ska Jean Grey komma tillbaka från det döda? Vilken gång i ordningen blir det i så fall kan man ju undra. Jean Grey, eller Phoenix, är kanske en av de karaktärer som dött och återuppstått mest i seriernas värld. Måste vara minst fyra gånger eller något sånt… Frågan är bara om det här är någon form gimmick eller om det är något permanent.

Vi X-Men-fans har ju vant oss vid Emma Frost nu som Cyclops älskarina, och jag för min del saknar inte Jean Grey i X-Men just nu. Så man undrar ju lite grand vad det är Marvel har i kikaren med det här…

Kommentarer

 1. Jonas says:

  Säkert någon helt lysande klon-pryl, Marvel brukar ju gilla sånt…

 2. Ferdinand says:

  Precis. Om det nu verkligen är Jean Grey. En viss Madelyne Pryor har ju synts till i Uncanny X-men de senaste numren.

 3. Atevs says:

  Om det blir Jean Grey som återvänder, kan man bara tänka sig vilken triangel drama det blir mellan Cyclops, Emma och Jean.

 4. Jonas says:

  Ville bara förtydliga att min första kommentar är drypande av ironi, klonsagor är bland det mest fantasilösa som finns. Någon som minns Spidermans klonsaga under 90-talet?

 5. Ferdinand says:

  Underbart Jonas. Den bästa humorn är alltid den som måste förklaras i efterhand.

 6. Jonas says:

  Det blir dubbelt så kul då!

 7. Atevs says:

  hehe, sant Jonas, den under 90-talet förstörde min syn på spindeln. Men jag gillade ultimate klon-sagan. Kanske för att jag hade grymt låga förväntnigar.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...