Nyheter och tips

Ond skallig man + militära experiment + VR = Supervapen

fredag 24 april, kl 11:37 av 1 kommentar

marvel-comics-presents_79Rätt länge var Logans förflutna en oskriven historia höjd i dunkel. Det gavs små ledtrådar och hintar här och där genom åren men i det stora hela var Wolverines bakgrund en stor hemlighet. 1991 kom dock ett rätt stort kapitel i Logans historia då Barry Windsor-Smith gav ut den första delen i den klassiska och helt fantastiska Weapon X. Weapon X gick i tidningen Marvel Comics Presents nummer 72 till 84 och skrevs, illustrerades, tuschades och färglades helt själv av Windsor-Smith. Bara det är en bedrift. Kort och gott handlar Weapon X om hur Logan fick sitt adamantium-skelett, vilka som gjorde det. Det är kanske en av de bästa Wolverine-serier som någonsin gjorts. Jag brukar rekommendera den till alla som vill läsa grundläggande grejer om Wolverine. Kommande filmen X-men Origins Wolverine har lånat rätt mycket från den här historien. Har du inte läst den ännu så är det hög tid, bara en vecka kvar om du vill sitta i biofåtöljen som en expert medan dina polare sitter som nollor. Du hinner, spring till närmsta seriehandlare bums.

Kommentarer

  1. Jonas says:

    Oh, den är så bra!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...