Recensioner

Dark Reign: The Cabal

tisdag 26 maj, kl 00:08 av 0 kommentarer

dark_reign_the_cabal_1_coverÅhhh Marvel vad ni kan vara jobbiga ibland. Framförallt när ni envisas med att ge ut alla dessa meningslösa one-shots och serieantologier bara för att casha in på något pågående event. Som Dark Reign: The Cabal till exempel. Fem korta små historier om sammansvärjningens medlemmar (minus Norman Osborne). En om Doctor Doom, en om Emma Frost, en om The Hood, en om Namor och en om Loki. Alla fem supertrista. Enda behållningen med den här tidningen är att man får se Emma Frost och Loki (som är en hon just nu) i väldigt lite kläder i en av Dooms snuskfantasier. Japp, så kul var det. Jo förresten, storyn om The Hood var lite halvkul. Bara lite.

Krafskrafs: Massor av folk, jag orkar inte skriva alla
Kluddkludd: Ännu mer folk, suck
Förlag: Marvel, de jävlarna
Betyg: 2–/5

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...