Nyheter och tips

The Marvels Project

torsdag 28 maj, kl 11:09 av 6 kommentarer

marvels_project_1_prev_variant

Bläddrade i purfärska Marvel Previews igår och såg att det fanns en del information om Brubakers kommande The Marvels Project. Framförallt gillade jag variant-omslaget av Gerald Parel. Särskilt Hulk. Skönt vattenkammad och med snorbroms. Mer om serien efter klicket.

The centerpiece of Marvel’s 70th Anniversary celebration! Who is the mysterious old man who lies on his deathbed in a hospital in 1939, and how does his passing mark the beginning of the first heroic age of the Marvel Universe — and signal the rise of the superhumans? Ed Brubaker and Steve Epting unveil the defining story of the origin of the Marvel Universe, revealing the hidden connections that unite the earliest costumed champions, and whose reverberations are felt dramatically into the present day! It’s a world on the brink of war, and the race is on to create the world’s first super-soldier! Witness the first days of the Human Torch, the Sub-Mariner, and many more– how they shaped the world to come, and how the future they would create in turn shaped them! The must-read event of the season for any Marvel fan from the Award-Winning creators who redefined Captain America for the modern audience! – Via Marvel.com

Kommentarer

 1. Pelle says:

  Jag reagerade också på Hulkens fantastiska starke mannen-look.

  Sen en annan fråga. Nån som läst ”The Surrogates” som den här är baserad på? http://www.firstshowing.net/2009/05/21/must-watch-first-full-trailer-for-bruce-willis-surrogates/

 2. Ferdinand says:

  Jag stod och fingrade på den vid Top Shelfs bord på SPX eftersom jag tyckte att omslaget såg tufft ut. Det stack liksom ut lite i jämförelse med allt konstnärligt och alternativt. Då hade jag faktiskt inte hört talas om varken serien eller filmen. Men köpte inte albumet. Ångrar mig lite nu.

 3. pitan says:

  ”Särskilt Hulk. Skönt vattenkammad och med snorbroms.”

  haha klockrent

 4. Tomb says:

  Jag köpte på SPX och har läst. Tack för påminnelsen. Planerat att skriva om den ett tag nu.

 5. Rikard says:

  Omslaget är ju toksnyggt. Det borde de göra en poster av.

 6. […] #1 och DC Comics Adventure Comics #1. The Marvels Projet har Ferdinand skrivit lite om tidigare här. Jag måste säga att mina egna förväntningar på serien har stegrats en del i och med denna […]

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...