Recensioner

Punisher #5

torsdag 28 maj, kl 00:43 av 1 kommentar

punisher_5_coverDet här är sista numret i den inledande arcen Living in Darkness i Marvels nylansering av Punisher i det normala Marvel-universumet. Och jag har verkligen gillat den här arcen. Den har funkat extremt bra i Dark Reign. Även om slutet kanske kändes lite rumphuggen. Eller snarare så kändes det inte riktigt som ett ordentligt avslut, mer som att den fortsättande arcen Dead End, som börjar i #6, bara flyter på utan att stanna upp och ta paus. Kort sagt så handlar Living in Darkness i sin helhet om hur Frank Castle efter ett misslyckat lönnmord på Norman Osborne får Osbornes allierade The Hood på halsen. Till sin hjälp har Castle den unge hackern Henry, en form av hipp och cool version av den gamle vapendragaren Microchip. Antagligen är det så här Punisher kommer funka under Dark Reign, som en finne i röven på The Cabal. Me like.

punisher_opena_remenderTyvärr verkar detta vara det sista numret med Jerome Opena som illustratör. Opena som varit den stor överraskningen i med denna serie. Hans skitiga och grova stil funkar utmärkt till en antihjälte som Punisher. Undrar vad han kommer att få teckna näst? Jag kommer garanterat läsa det. Hoppas att han får någon större titel att ta tag i. Jag tror att han skulle kunna passa bra till någon av Marvels lite mer hårdkokta karaktärer. Kanske Moon Knight?

Manus: Rick Remender
Illustration: Jerome Opena
Tusch: Jerome Opena
Färg: Dan Brown
Förlag: Marvel
Betyg: 4+/5

Kommentarer

  1. […] just Moon Knight. Och intressant nog så var det faktiskt just Moon Knight jag gissade på när jag recenserade Openas sista nummer av Punisher. Det är också intressant att Marvel återigen låter en erkänd […]

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...