Nyheter och tips

Previews september – Moon Knight

torsdag 2 juli, kl 21:20 av 0 kommentarer

vengeance_moon_knightPREVIEWSTIPS: Här kommer ett tips från senaste Previews #250. Tidigare har jag skrivit om hur imponerad jag är av Jerome Opena. Opena tecknade den första arcen i nylanserade Punisher. Hans råa och rätt grova stil funkade utmärkt för en skitigt serie som Punisher. Jag har gått och väntat på vad Openas nästa utmaning skulle bli. Svaret är Moon Knight. Tillsammans med crime-författaren Gregg Hurwitz kommer han i september med första numret av Vengeance of the Moon Knight. Jag kan inte tänka mig en bättre karaktär för Opena än just Moon Knight. Och intressant nog så var det faktiskt just Moon Knight jag gissade på när jag recenserade Openas sista nummer av Punisher. Det är också intressant att Marvel återigen låter en erkänd crime-författare ta tag i Månriddaren. För några år sedan så skrev ju Charlie Huston rebooten av Moon Knight. Ni som läst den vet ju hur otroligt lyckat det blev. Hoppas på en upprepning denna gång. Seriepepp som Jonas brukar säga.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...