Film /Nyheter och tips

Ingen Morbius i Spider-Man 4

måndag 8 juni, kl 10:40 av 10 kommentarer

spiderman_4

Det har gått en del rykten på Internet att skurken i den kommade fjärde filmen om Spider-Man ska vara vampyren Morbius. Det ryktet kan med bestämdhet avfärdas nu. New York Post skriver i sin filmblogg om ett möte med filmens producent Todd Black där denna avfärdar just Morbius. Samtidigt bekräftar han att Kirsten Dunst fortsätter sin roll som Mary Jane Watson. Personligen tycker jag att det är riktigt bra nyheter att vi slipper Morbius. Han må ha funkat i serien — men en vampyr som huvudskurk har inte riktigt tilltalat mig i en superhjältefilm. Och jag tror att den bredare publiken hade blivit rätt förvirrade över genrebrottet. Bloggen spekulerar även vem det blir istället. Vad har ni läsare för teorier om vem det kan bli? Via N.Y. Post

Kommentarer

 1. Jonas says:

  Drömscenariet för mig är att de gör en filmatisering av Kraven’s Last Hunt. Det lär dock inte hända, så jag hoppas att de gör något mörkt med Lizard (kanske med ett röjigt gästspel av Rhino eller Electro).

 2. Bergting says:

  Shit, tänkte precis säga Kraven också. Last Hunt vore optimalt som film. Den har allt.

 3. Arvid says:

  Instämmer om Kraven. Inte läst Last Hunt men känner att jag måste göra det. 🙂

  Lizard vore ju ett rätt bra val med. De har ju haft med Kurt Conners i både tvåan och trean, så hans mänskliga identitet har de ju redan börjat etablera. Förväntade mig att han skulle vara med i trean innan de bekräftade vilka som skulle vara skurkar.

 4. pitan says:

  ja kraven vore fett.

  men även jag tror på lizard

 5. Ferdinand says:

  ”We’re just coming up with who the villain’s going to be now. We’ll be shooting in New York again. Trust me, people will appreciate who we pick, because it’ll be a big part of New York.”

  Vad kan det betyda? NY Post tror på just Kraven, eller Kingpin. Vilken Spidey-karaktär känns mest förknippad med New York? Jag kan inte riktigt komma på vem det kan vara.

 6. Tomb says:

  Kingpin, Electro som henchman och Lizarddramat mitt i gröten.

 7. Thomas Fels says:

  Lizard vore ju trevligt! Kanske Scorpio? Eller Vulture fast lite uppumpad? Mysterio och Chameleon är ju alltid festliga också! Däremot slipper jag gärna Venom!

 8. Arvid says:

  Läste något rykte för nån vecka sen eller så om att Venom kan komma tillbaka, men jag hoppas inte på det. Jag gillar venom som karaktär men han var inte så bra hanterad i trean.
  Raimi sa ju själv vid något tillfälle att han varken gillade eller förstod karaktären, men fick ge med sig efter påtryckningar av studion.

 9. Ferdinand says:

  Arvid: Om jag förstått det hela rätt så har Raimi ställt kravet att få total konstnärlig frihet med fyran. Annars hade det inte blivit någon regi från hans sida. Och jag tror nog att studion inser så här i efterhand att lägga fingrarna emellan i trean var ett misstag och därför låter honom göra som han vill.

 10. DarkZide says:

  Wall of text!

  Känner mig så cynisk över allting. Kan inte komma på ett enda val av någon skurk som skulle få det hela kännas naturligt spidey. De har redan avverkat tre skurkar som haft störst inflytande i spidey-storyn i serierna. Med Doc Ock död känns det som att alla karaktärer i Sinister Six redan är döda och Venom blev så dåligt hanterad så man vill nog inte se honom igen och den enda skurken som har haft en relation till Mary Jane (och på så vis gjort henne mer involverad i storyn) var Harry. Det känns som att det krävs riktigt jävla bra uber-writing skills för att få till någon bra story igen, jag vill inte se t.ex. bara en färgglad random skurk (som att bara ha Kraven ”bara för att”) slåss mot Spidey och ingen vettig plot. Anyways… här är mina förslag för nästa tre filmer

  Kingpin – som hyr in Kraven genom Chameleon, de gillar inte spindlar
  Hobgoblin – som rotar bland Oscorp och försöker spränga fettknoppen
  Man-Wolf – Bara för att han har nån relation med Mary Jane… det eller MJ blir nån fotomodell för Robert Kingsleys varor.
  Doc Connors – Med en twist att han en gång var Lizard för länge sedan innan han flyttade till New York och byta yrke från biolog till fysiklärare? Hobgoblin eller Kingpin kan ha en hållhake på honom genom detta och tvinga honom arbeta för dem. För mycket stress utlöser till sist ödlan inom honom.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...