Nyheter och tips

Previews september – Armor Wars

fredag 3 juli, kl 21:30 av 7 kommentarer

ulitmate_comics_armor_wars_1_prevPREVIEWSTIPS: Fler tips från Previews #250. Ur askan av snart avslutade Ultimatum kommer att antal serier med namnet Ultimate Comics. Bland annat Ultimate Comics Armor War, en fyradelars miniserie skriven av favoriten Warren Ellis och tecknad av Steve Kurth. Den beskrivs som en ”global-spanning, high-octane thriller with a blast from Tony’s past that you’ve got see to believe!” Låter väl fräckt? Och det är Warren Ellis = jag kommer att köpa det. Dessutom kommer fler Ultimate Comics. Båda andra numren av Ultimate Comics Spider-Man, skriven av Brian Micheal Bendis, och Ultimate Comics Avengers, skriven av Mark Millar dyker upp i september.

Kommentarer

 1. MP says:

  Vilka Ultimate serier rekommenderar ni? Har bara läst några Ulitmate Spider-Man som var helt ok!

 2. Ferdinand says:

  Bra fråga! Jag är dock inte rätt person att tipsa om Ultimate-serier efter som jag i princip bara läst The Ultimates 1. Just den är fantastiskt bra dock, läste om den nu i veckan och den håller otroligt bra för andra läsning.

  Johan eller Jonas, ni kanske har bra tips på Ultimates-serier värda att läsa?

 3. Jonas says:

  Ultimates 1 och 2 är enligt mig överlägset bäst. Undvik Ultimates 3. Rekommenderar även Ultimate Galactus Trilogy, den är rätt hård. Ultimate Iron Man är också väldigt bra. Ultimate X-Men är ok, men inte riktigt i klass med Iron Man och Ultimates.

 4. Petter says:

  Ultimates börjar falla redan i andra halvan av Ultimates 2 och tar sej inte upp därifrån. Så egentligen räcker det att läsa den första samlingen, TPBn. Men den är bra. Tar upp facklan efter Millers Authority.
  Den sista delen av Ellis Galactus-trilogi har sina stunder. Men det är brödskriveri. Liksom hans Ultimate Human – en kompetent Iron Man möter Hulken.

 5. Petter says:

  andra halvan av Ultimates 1, menar jag

 6. Johan says:

  Det håller jag inte med om. Ultimates 2 tycker jag är det bästa som kommit ut av hela Marvel Ultimate-grejen men så är den också en av mina absoluta favoriter.

 7. Petter says:

  Ultimates 2 har sina stunder. Och är kanske bättre än andra halvan av ettan. Cliffhangern med den unamerikanska varianten av Ultimates är en höjdpunkt. Men den har också en hel del narrativa problem och ett hafsigt slut.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...