Nyheter och tips

Kommer ni ihåg?

onsdag 15 juli, kl 22:28 av 6 kommentarer

Minns ni den där bilden på Wolverine med texten The End? Kanske den här bilden bringar klarhet? Eller inte? Spekulera vilt!

the_end_2

Kommentarer

 1. Jonas says:

  Captain America dör, men det visar sig att han sprängts av en tidsbomb och han gör en helt oväntad comeback i Ultimate Captain America: Reborn.

 2. Emil says:

  Mest troligt Wolverine som dör, han dog ju för övrigt nyss i X-men Forever och en av hans egna serier handlar väl om hans son Daken nu. Dom kanske håller på att fasa ut honom, så han inte är med i var och varannan serie marvel ger ut

 3. Ferdinand says:

  X-men Forever är ju inte en del av den vanliga Marvel-kontinuiteten. Sen är ju frågan om Logan verkligen dött, arcen är ju inte avslutad ännu. Dessutom har jag svårt att se att Marvel skulle fasa ut Wolverine och ersätta honom med Daken. Trots överexponeringen är Wolverine en otroligt populär figur.

 4. Emil says:

  Sant och vissa kanske ser de som ett sätt att få uppmärksamhet till forever, jag gillar verkligen wolverine men hoppas att Claremont håller honom död. Han förlorade ju en klo som kitty ärvde, hur nu hon kan kontrollera den. Ser fram emot The end också, läste ultimate spider man och x-men förut, men slutade av nån anledning. men kommer nog plocka upp The end i alla fall.

 5. Jonas says:

  Daken finns väl inte ens i Ultimate-delen av Marvel? Tror som Emil att det är Wolverine som stryker på foten när de nu ändå passat på att ha ihjäl så många i och med Ultimatum. Inte mig emot, Ultimate Wolverine har aldrig känts särskilt intressant.

 6. Emil says:

  @Jonas. Daken delen handlade om att han har hand om wolverines huvudserie under dark reign.Ultimate wolverine tycker jag aldrig har utvecklats ordentligt, en annan rolig grej var väl att Wolverine är Sebertooths far i ultimate serierna och de är tvärtom i x-men forever serien.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...