Recensioner

Dark Avengers #7

fredag 17 juli, kl 10:22 av 3 kommentarer

Dark_Avengers_7Pågående crossovern Utopia (som inleddes här) känns för min del mest som att Dark Avengers huvudstory och ständigt höga formkurva pausats. Det är nödvändigtvis inte alls särskilt dåligt det här, men i jämförelse med det som Brian Michael Bendis gör med Norman Osborns Avengers så känner jag inget brinnande engagemang för det Matt Fraction gör här. Det bästa med Dark Avengers är för mig karaktärerna, deras relation till varandra och hur Osborn manipulerar både dem och allmänheten. Det mesta av det här finns inte med nu när Fraction tagit över skrivandet. Känns som att han satt huvudpersonerna i baksätet för att istället lyfta fram de mutanter som passar bättre in i mutantkonflikten. Dock är det lite småkul när Dark Avengers får sitta bänkade och kolla på TV medan Osborns nykomponerade Dark X-Men framställs som hjältar. Av okänd anledning är även illustratören Mike Deodato bänkad under Utopia. Han är här ersatt av Deodato-imitatören Luke Ross, som inte är helt inkompetent men inte heller lyckas göra något som helst minnesvärt. Sjunde numret av Dark Avengers är lite så överlag: Inte helt inkompetent men inte heller minnesvärt på något sätt.

Manus: Matt Fraction
Illustration: Luke Ross
Förlag: Marvel
Betyg: 2+/5

Kommentarer

  1. Ferdinand says:

    Ross är en sopa enligt mig. Deodato kommer att teckna den avslutande one-shoten Dark Avengers/Uncanny X-men: Exodus.

  2. […] start i Dark Avengers/Uncanny X-Men: Utopia #1 gradvis blivit sämre och sämre för varje nummer. Dark Avengers #7 var en rätt trist och smått intetsägande historia signerad Matt Fraction och Luke Ross, och […]

  3. […] som Norman Osborn startade upp i den enligt mig smått mediokra miniserien Utopia (här, här, här och här), och som helt enkelt består av de som hängde kvar efter det smärre fiaskot. […]

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...