Recensioner

Dark Avengers #8

onsdag 16 september, kl 11:14 av 2 kommentarer

Dark_Avengers_8Crossovern Utopia har via en relativt lovande start i Dark Avengers/Uncanny X-Men: Utopia #1 gradvis blivit sämre och sämre för varje nummer. Dark Avengers #7 var en rätt trist och smått intetsägande historia signerad Matt Fraction och Luke Ross, och tyvärr så tycker jag att nummer 8 av samma herrar är ännu lite sämre. Fokus ligger i denna crossover främst på X-Men, och Dark Avengers, som jag tycker borde axla huvudrollen i den här titeln, hamnar hela tiden i baksätet som ett gäng avundsjuka skurkar. Handlingen känns för mig överlag rätt rörig, och om tecknaren Luke Ross försöker imitera Mike Deodato Jr så misslyckas han här rätt ordentligt. Varken karaktärer eller actionsekvenser poppar som de ska, och det övergripande visuella intrycket blir mest bara platt och ointressant. Lite synd, för det finns ju verkligen en hel massa sköna karaktärer och potential i både X-Men och Norman Osborns Avengers. I all korthet så tycker jag att det är skönt att Utopia tar slut här och att Dark Avengers återgår till sitt vanliga team med Brian Michael Bendis och Deodato Jr från och med nästa nummer.

Manus: Matt Fraction
Illustration: Luke Ross
Förlag: Marvel
Betyg: -2/5

Kommentarer

  1. Ferdinand says:

    Den avslutande one-shoten Exodus är dock rätt bra. Men så är Deodato med och tecknar också.

  2. […] som Norman Osborn startade upp i den enligt mig smått mediokra miniserien Utopia (här, här, här och här), och som helt enkelt består av de som hängde kvar efter det smärre fiaskot. Teamet, […]

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...