Film /Nyheter och tips

The Walking Dead blir tv-serie

onsdag 12 augusti, kl 16:47 av 4 kommentarer

walkingdead

Idag damp det ner ett tips i redaktionens brevlåda. Sånt gillar vi och vill se mera av. /Film (via Variety) skrev igår att det finns planer att producera en tv-serie baserad på Robert Kirkmans zombieepos The Walking Dead. Den tilltänkte regissören ska enligt rykten vara Frank Darabont, mannen bakom fängelse-feel-good-filmer som The Shawshank Redemption och The Green Mile. Serien kommer att fokusera mer på mänskliga relationer och problem och mindre på zombies. Precis som det tecknade originalet. Vi får väl se om det blir något vettigt av det. Personlig tror jag att det kan funka riktigt bra att göra det i tv-formatet istället för vanlig spelfilm. Dels är marknaden rätt mättad vad gäller zombierullar. Sen funkade den brittiska tv-serien Dead Set otroligt bra i just det formatet. Läs hela artikeln på www.slashfilm.com. Stort tack till Ludvig för tipset.

Kommentarer

 1. pitan says:

  YES!!!!!!!!!!

 2. Tomb says:

  Om det var en tävling hade jag kunnat ropa First! nu. 😀

 3. pitan says:

  hoppas bara att serien kommer att gå på HBO eller liknande så det inte blir en pg13-serie…

 4. Jens says:

  Pitan: Hade du läst artikeln på slashfilm som är länkad i inlägget så hade du vetat att det är kanalen AMC det handlar om. Och de är inte så känsliga. De kan tillåta en hel del blod osv, nakenhet och svordomar har de svårare för.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...