Krönikor och åsikter

&@#$! Blastaar?!

fredag 14 augusti, kl 10:35 av 2 kommentarer

Paul Pelletier är en av huvudanledningarna till att Guardians of The Galaxy är så sjukt bra, och om du undrar varför jag som ändå äger och har läst hardcoverutgåvorna av de första två samlingsvolymerna flera gånger fortfarande inte fått tummen ur och skrivit någon sorts recension om varför allt nu är guld och gröna skogar med just den här serien så har jag inget bra svar att ge. Håll ut. Kolla på den här bilden så länge istället.

Edit: Hade glömt min egen recension av volym 1. Den finns visst här.

Guardians of the Galaxy 7-4
Klicka för giganormous bild.

Kommentarer

  1. Ferdinand says:

    Men skrev inte du en recension av volym 1 nyligen?

  2. Jonas says:

    Ha ha, tydligen gjorde jag visst det för två månader sedan. Skrämmande nog är det rätt ofta så att jag glömmer bort det jag själv skrivit. Fast det blir ju kul att läsa det då.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...