Nyheter och tips

Previewstips november – Deathlok #1

tisdag 1 september, kl 13:24 av 0 kommentarer

deathlok_1_prevPREVIEWSTIPS: Då var det dags för Previewstips igen då Previews #252 kommit ut. Första tipset ut är en miniserie med Deathlok — Marvels favoritcyborg. Serien är skriven av Charlie Huston som skrev rebooten av Moon Knight för några år sedan. En av 2000-talets bästa superhjälteserier om ni frågar mig. Illustratör är den filippinske serietecknaren Lan Medina som tidigare tecknat Punisher MAX och Foolkiller. Medina är helt okänd för mig så detta tips grundar sig enbart på Houstons storhet. Antagligen får vi en mörk och våldsam historia. Deathlok publiceras i sju delar på imprinten Marvel Knights och utspelar sig i en nära framtid. Det blir alltså ingen serie i så kallad ”in continuity”.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...