Nyheter och tips

Guy Ritchie gör Lobo-film

torsdag 3 september, kl 09:43 av 6 kommentarer

Jag läste precis på Comicbookresources.com att Guy Ritchie, mannen bakom Snatch och Lock, Stock and Two Smoking Barrels och som just nu håller på med en filmatisering av Sherlock Holmes, har skrivit på som regissör för en film med Lobo i huvudrollen. Vad gäller handlingen i denna film så skriver CBR följande:

According to Variety, the story at present will depict Lobo as “a seven-foot tall, blue-skinned, indestructible and heavily muscled anti-hero who drives a pimped out motorcycle, and lands on Earth in search of four fugitives who are bent on wreaking havoc.” In this version of the film, Lobo will team-up with a “small town teenaged girl” to stop the villains.

Låter väl kanske inte så där jättespännande och artikelns sista mening, att Warner Bros. siktar på att filmen ska bli en PG-13 (vilket betyder inget blod) skruvar inte direkt upp förväntningarna med tanke på Lobos ultravåldsamma bakgrund. Hur som helst ska filmen, om allt går vägen, börja filmas nästa år.

Kommentarer

 1. Ferdinand says:

  Marvel/Disney i all ära, men det här får en ju att bli riktigt orolig…

 2. Jens says:

  PG13 kan visst innehålla blod, det är väldigt många filmer det senaste året som har tänjt gränserna på PG13. Så visst kan vi nog vänta oss lite blod, svordomar och sex lär det dock vara mindre av.

 3. MP says:

  Som Jens skriver behöver inte PG13 bara vara till besvär, Live Free or Die Hard samt Dark Knight har väl pushat denna rating till gränsen, och det går ju onekligen vägen. Det är ju väldigt skruvad humor till våldet i serien, och det är väl inte så mkt svordomar alls?

  Punisher och Preacher(hoppas fortfarande på film) är serier som skall ha R rating utan tvekan, men den här filmen försöker dom få ut till så många som möjligt, samtidigt kan man ju undra hur många som är intresserade av detta?

  Ratingdelen är inte mitt största problem med detta projekt, utan regissören. Guy Ritchie kan göra en typ av film som han redan gjort 4 gånger om. 2 var mästerliga 2 var besvikelser. Lock, Stock och Snatch är jättebra men den senare är väl snart 10 år. Swept Away en katastrof utan dess like, Revolver var dålig och RocknRolla bara tråkig.

  För att denna film ska bli bra måste man ha en regissör som älskar serier(Favreau) alt behandlar dem värdigt (Nolan). Skulle gärna sett Kevin Smith bakom spakarna på detta!

 4. Jonas says:

  Oh, Revolver. Skrämmande dålig film.

 5. Jens says:

  Skulle vara intressant att se Kevin Smith regissera en comicbook-film. Synd att han själv sagt att han är för lat för det, han orkar inte göra så mycket action.

 6. Schabbe says:

  Icke våldsam Lobo? PHAIL ! So FAIL o.o det är bara fel…

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...